Η αποστολή των παραγγελιών μπορεί να γίνει μέσω της συνεργαζόμενης με την ΒIGMAN εταιρίας ταχυμεταφορών (courier). Η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει στη διεύθυνση που εσείς επιθυμείτε (σπίτι, δουλειά, κλπ), με εξαίρεση τις περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών όπου την παραγγελία σας παραλαμβάνετε από το κοντινότερο υποκατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Η διεκπεραίωση των παραγγελιών και η παράδοση αυτών ολοκληρώνεται εντός 15 περίπου εργάσιμων ημερών.

Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε παραγγελίες εάν έχουν ήδη αποσταλεί.


Τρόποι αποστολής:

 

Ελλάδα

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία είναι λιγότερο από 50€ και το ποσό χρέωσης είναι 3,90€. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε κατά την παράδοση το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν!

Κύπρο

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία είναι λιγότερο από 200€ και το ποσό χρέωσης είναι 15€.

Η εξόφληση των εξόδων αποστολής γίνεται με την παράδοση των εμπορευμάτων (για πληρωμές με αντικαταβολή στην Ελλάδα) ή με απευθείας χρέωση της κάρτας (για πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • 1. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του, η εταιρία αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή του.
  • 2. Έχετε δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δικά σας έξοδα αποστολής.
  • 3. Για επιπλέον διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 23920 71050 Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-17:00 ή να στείλετε e-mail: support@bigman.gr