Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο (+30) 23920 71050 και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε!

Με ποιον τρόπο θα παραλάβω τα προϊόντα που έχω παραγγείλει;

Θα παραλάβετε τα προϊόντα μέσω ΕΛΤΑ ή μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier). Για τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να μας έχετε γνωστοποιήσει τη σωστή και πλήρη διεύθυνσή σας, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κρίνετε ότι είναι απαραίτητο (όροφος, γραφείο κτλ). Μην ξεχνάτε να μας ενημερώσετε έγκαιρα για την οποιαδήποτε αλλαγή στα προαναφερθέντα στοιχεία. Εξίσου σημαντικό είναι να διαθέτουμε και τον αριθμό του κινητού ή σταθερού σας τηλεφώνου.

Πώς παραγγέλνω από το ηλεκτρονικό κατάστημα BIGMAN;

Όσον αφορά στην online παραγγελία σας, μπορειτε να γίνετε πελάτης κάνοντας ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ή να παραγγείλετε ώς επισκέπτης χωρίς εγγραφή. Αν είστε ήδη πελάτης πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας, και να πατήσετε το κουμπί Σύνδεση. Εάν θέλετε να αγοράσετε προϊόντα που είδατε στην ιστοσελίδα, επιλέγετε το προϊόν, το χρώμα, το μέγεθος και την ποσότητα του κάθε προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, πατάτε κάθε φορά το κουμπί «ΑΓΟΡΑ». Στο τελικό βήμα θα σας ζητηθεί να κάνετε εγγραφή αν δεν είστε μέλος στο e-shop BIGMAN ή μπορείτε να προχωρήσετε και ως επισκέπτης χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό. Ακολουθείτε τις οδηγίες που εμφανίζονται πριν από κάθε βήμα μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή «Επιβεβαίωση παραγγελίας» προκειμένου να την επιλέξετε κι έτσι να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της online αγοράς. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έχετε δικαίωμα να αφαιρέσετε κάποιο προϊόν από το καλάθι σας. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε επίσης στους Τρόπους Παραγγελίας.

Ποια στοιχεία χρειάζονται για να σας δώσω την παραγγελία μου τηλεφωνικά;

Κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία (τηλ. (+30) 23920 71050) και για την άμεση εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να έχετε κοντά σας τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, να γνωρίζετε το μέγεθός σας και να έχετε αποφασίσει για το χρώμα και την ποσότητα που επιθυμείτε.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου όπου επιθυμώ;

Βεβαίως! Σημειώνετε την διεύθυνση παράδοσης που επιθυμείτε στο αντίστοιχο πεδίο. Για την όποια αλλαγή διεύθυνσης παραλαβής, μετά την παραγγελία σας, απλά πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα τηλεφωνικώς στο (+30) 23920 71050. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε επίσης στους Τρόπους Αποστολής.

Πώς θα πληρώσω την παραγγελία μου;

Για τις online αγορές σας, καθώς και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε:

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στο άτομο που σας παραδίδει την παραγγελία (αντικαταβολή).

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του e-shop BIGMAN και σε συνεργασία με την Alpha Bank. Η Alpha Bank, πρωτοπόρος στον τομέα ασφαλών ηλεκτρονικών συναλλαγών εγγυάται την αξιοπιστία και ασφάλεια των αγορών σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε επίσης στους Τρόπους Πληρωμής.

Πώς θα βρω το μέγεθός μου;

Επισκεφθείτε τον Οδηγό Μεγεθών στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καλέστε μας στο (+30) 23920 71050.

Σε πόσο καιρό θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η παράδοση των άμεσα διαθέσιμων εμπορευμάτων πραγματοποιείται εντός περίπου 7 εργάσιμων ημερών. Για προϊόντα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και βάσει διαθέσιμων αποθεμάτων η παράδοση διεκπεραιώνεται μέχρι 14 περίπου εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία.

Μπορώ να αλλάξω κάποιο προϊόν; Ποια είναι η διαδικασία;

Εάν κάποιο από τα είδη που αγοράσατε δεν σας ικανοποιεί απόλυτα ή δεν είναι στο σωστό μέγεθος, μπορείτε εύκολα να το επιστρέψετε με δικά σας έξοδα αποστολής και να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο είδος ισόποσης αξίας ή άλλο μέγεθος. Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την παραλαβή, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί και έχει τις ετικέτες της αρχικής του συσκευασίας. Τοποθετήστε το προς επιστροφή προϊόν σε κατάλληλη συσκευασία και συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής, εάν την έχετε κρατήσει.

Υπάρχει κάποια εγγύηση από την εταιρία;

Η εταιρία δεσμεύεται να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωματικό προϊόν, ή προϊόν που έχει υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του.