Έχετε δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.
Οι επιστροφές για αλλαγές προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ (με την courier που έχετε παραλάβει το δέμα) και γίνονται με χρέωση παραλήπτη.
Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε εσώρουχα.

Οι αλλαγές των προϊόντων γίνονται πάντα με τις εκάστοτε ισχύουσες τιμές.

Σε περιπτώσεις υπαναχώρησης ο πελάτης πληρώνει το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή του. Υπαναχώρηση σημαίνει ότι ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει το προϊόν, εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξει γνώμη. Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο υπαναχώρησης εδώ

Για τη διαδικασία της αλλαγής, το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης είναι να καλέσει την Courier που παρέδωσε το δέμα και να δώσει το δέμα με το έντυπο επιστροφών συμπληρωμένο καθώς και την απόδειξη και να σταλεί με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ στην παρακάτω διεύθυνση:

BIGMAN.GR
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ-ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ
57001 ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΗΛ: 23920 71050

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής.

Για επιπλέον διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 23920 71050 Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-17:00 ή να στείλετε e-mail: [email protected]