Για online αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε:

1) Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στο άτομο που σας παραδίδει την παραγγελία (αντικαταβολή). Στις περιπτώσεις που η online αγορά γίνεται με αντικαταβολή, η εταιρία δεν μπορεί να δεσμευτεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Υπάλληλος της εταιρίας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας!

* Σημείωση: Η πληρωμή με μετρητά περιορίζεται στο ποσό των 500€. 

2) Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του συστήματος ασφαλών ηλεκτρονικών συναλλαγών της VIVA Payments που εγγυάται την αξιοπιστία και ασφάλεια των αγορών σας. Δεκτές γίνονται οι κάρτες: Visa, Visa Electron, Mastercard και American Express.

3) Πληρωμή στο κατάστημα παραλαβής. Πληρώνετε απευθείας στο ταμείο του καταστήματος παραλαβής.

* Σημείωση: Η πληρωμή με μετρητά περιορίζεται στο ποσό των 500€. 

4) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η κατάθεση μπορεί να γίνει στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR26 0110 8630 0000 8630 0957 106

ALPHA BANK

IBAN: GR44 0140 7200 7200 0200 2014 951

Στη περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό μέσω e-mail στο support@bigman.gr ώστε να εντοπίσουμε την πληρωμή σας. Διαφορετικά μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία:

  1. Τράπεζα κατάθεσης
  2. Ημερομηνία/ώρα κατάθεσης
  3. Ονοματεπώνυμο
  4. Ποσό κατάθεσης

Έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε άμεσα την πληρωμή σας και να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να θυμάστε να βάζετε το ίδιο ΕΠΩΝΥΜΟ ή τον αριθμό παραγγελίας με το οποίο κάνατε την παραγγελία, ως αιτιολογία κατάθεσης και να γίνεται κατάθεση το ακριβές ποσό της παραγγελίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Όλα τα δέματα συνοδεύονται από αναλυτικό παραστατικό πώλησης.

Τα έξοδα αποστολής (3,90€ τελική τιμή με ΦΠΑ) επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Για παραγγελίες άνω των 50€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον Τρόπο Αποστολής.

Για επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα ή πληροφορίες για την κατάσταση της παραγγελίας σας, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: (+30)23920 71050 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-17:00) ή να στείλετε e-mail: support@bigman.gr