Η Εταιρεία

Σας καλωσορίζουμε στον πληρέστερο ηλεκτρονικό κατάλογο ανδρικής μόδας για μεγάλα μεγέθη με ελληνικές δημιουργίες BIGMAN & άλλες επώνυμες μάρκες!

Καλωσορίσατε στο νέο e-shop BIGMAN για εύκολες αγορές με ένα κλικ!

Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας για μεγέθη μέχρι 8XL, στις καλύτερες τιμές, με την καλύτερη εξυπηρέτηση και φυσικά... απευθείας στο χώρο που επιθυμούν!

Επενδύουμε στη δημιουργικότητα, την ποιότητα, την καινοτομία και σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στυλ χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Τα καταστήματα BIGMAN δημιουργήθηκαν με ένα στόχο: τη θέλησή μας να καλύψουμε τις ανάγκες των εύσωμων και ψηλών ανδρών, προσφέροντας τους αμέτρητες επώνυμες επιλογές που διακρίνονται για το στιλ, την κομψότητα, την άνεση και την λειτουργικότητα τους. Casual και sportswear προτάσεις για όλο το εικοσιτετράωρο, αποκλειστικά σε μεγάλα μεγέθη μέχρι και 8 XL.

Τα καταστήματα BIGMAN αποτελούν αναμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή στο ανδρικό ντύσιμο μεγάλων απαιτήσεων. Προσφέρουν ολοκληρωμένες δημιουργίες που ανανεώνονται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και με κριτήριο τις δικές σας ανάγκες. Συλλογές που εξειδικεύονται στα μεγάλα μεγέθη ενώ παράλληλα εγγυώνται το άψογο στιλ μέσα από το ομώνυμο ελληνικό brand Bigman και άλλα κορυφαία brands της ανδρικής μόδας.

Τα σημεία πώλησης BIGMAN βρίσκονται σε Θεσσαλονίκη Πυλαία, Αθήνα κέντρο, στο Χαλάνδρι και στη Λευκωσία της Κύπρου, ενώ μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bigman.gr μπορούν να γίνουν αγορές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για την Iκανοποίηση και Eξυπηρέτηση των Πελατών μας φροντίζουμε:

  1. Το e-shop BIGMAN είναι ο μεγαλύτερος και πληρέστερος ηλεκτρονικός κατάλογος στην Ελλάδα για αγορές ανδρικής μόδας και μεγέθη από 2XL – 8XL.
  2. Αναζητούμε και εξασφαλίζουμε συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές και μεγάλες μάρκες στο χώρο της μόδας και σας προσφέρουμε επώνυμες δημιουργίες σε προσιτές τιμές.
  3. Είναι μοναδικό πλεονέκτημα της BIGMAN να σας προσφέρει τα είδη της σε προσιτές τιμές και χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.
  4. Δοκιμάστε τα είδη που παραγγείλατε και εάν κάποιο είδος δεν σας αρέσει ή αλλάξατε γνώμη, μη διστάσετε. Μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή και να το ανταλλάξατε με κάποιο άλλο είδος της αρεσκείας σας, ισόποσης αξίας.
  5. Η BIGMAN μέσω e-shop "επισκέπτεται" χιλιάδες σπίτια στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η οργάνωση της καλής διαχείρισης της παραγγελίας σας είναι απολύτως κρίσιμη για εμάς, χωρίς να παραβλέπουμε την επιθυμία σας για άμεση παραλαβή.
  6. Επιλέξτε εσείς τον τρόπο παραγγελίας. Κάντε τις παραγγελίες σας στο e-shop BIGMAN 24 ώρες/7 ημέρες την εβδομάδα, τηλεφωνικώς στο (+30) 23920 71050. Ισχύουν σε Ελλάδα και Κύπρο.
  7. Επιλέξτε εσείς τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας: είτε μετρητοίς (αντικαταβολή) ή με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσω του συστήματατος της Alpha Bank. Όλα τα δέματα συνοδεύονται από αναλυτικό παραστατικό πώλησης.
  8. Δεσμευόμαστε απέναντί σας για την χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών και ακολουθούμε απολύτως τις υποχρεώσεις που μας επιβάλει η νομοθεσία για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

BIGMAN

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ-ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ
57001 ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελλάδα
Τηλ: +30 23920 71050